Månadens tarot juni 2022

0

Månadens tarot svarar på frågan vad bloggens läsare behöver veta och kan förvänta sig av månadens energier.

Det är en allmän läsning så för att veta vad som är applicerbart för dig är det viktigt att du kollar av, inåt och uppåt. Be din själ och ditt högre jag om vägledning och urskiljning.

Månadens tarot är ett komplement till och inte en ersättning för årets tarot för 2022 som du finner här.

1-10

Månaden börjar aningens prövande i det att du kan behöva stå upp för dig själv och se till att någon annan inte tar chansen att utnyttja dig genom att vara lite oärlig i ett försök att få dig dit den vill. Det behöver inte bli jobbigt om du är vaken och lite lagom skeptisk och inte bara sväljer allt eller tror alla om gott alltid.

Om du förhandlar om någonting behöver du vara lite slug och inte köra med helt öppna kort, ge inte ifrån dig all information utan sträva efter att vara lite strategisk.

Men, det är självklart viktigt att du inte slår över och blir paranoid. Det behövs inte för det inte en konspiration det handlar om, utan mer en slags vardaglig situation där man behöver ha lite is i magen och ta det mänskliga beteendet med i beräkningen.

Se bara upp med människor som inte är att lita på – om du lyssnar på signalerna du får och din egen intuition så kommer du klara det alldeles utmärkt.

Detta gäller också om du till exempel blir inbjuden till en grupp av något slag som kan verka inbjudande med sin gemenskap, men där det finns oskrivna regler som skulle bli jobbiga ifall du klev in med hull och hår i sammanhanget.

Den här energin vad gäller arbete och karriär handlar om att det kan finnas någon på jobbet eller i arbetssammanhang som vållar bekymmer. Någon kan undanhålla information eller spela ett spel i kulisserna.

Undvik till varje pris att bli indragen i arbetsplatspolitik, se till att förhålla dig oberoende och syna alla. Om någon eller någonting verkar stå vägen för dig så är det temporärt.

När det gäller finanser kan det behövas kompromisser, framförallt om du förhandlar om någonting. Du kan behöva ge dig vad gäller vissa detaljer för att vinna hela dealen.

Undvik till varje pris löften som verkar för bra för att vara sanna, inklusive möjligheter att bli rik snabbt. Även om det skulle vara knapert i kassan är det inte värt det och inte heller att tulla på moralen. Lär dig i stället hur man manifesterar pengar.

Om energin uttrycker sig på kärleksområdet kan det vara så att du själv är en del av problemet ifall det är svårigheter i ett förhållande. Syna din egen attityd och ditt eget beteende således. Kanske är du (också) inte helt ärlig med vad du känner. I vilket fall som helst kommer ni ingen vart om ni inte är öppna mot varandra och var och en tar ansvar för sig själv.

Den som är singel behöver också vända blicken mot sig själv för att på så sätt bereda vägen för någon in i livet.

11-20 

Under dessa dagar lägger du saker och ting som tyngt dig eller varit besvärliga bakom dig. Det handlar om en slags vändpunkt och även om allt inte är perfekt än, så rör det sig i rätt riktning och du kommer känna det på ett påtagligt sätt.

Det kan också handla om en flytt eller en kortare resa. Framtiden kanske är oviss, men den är positiv.

Vad gäller arbete och karriär är du redo att ta dig an någonting nytt och lämna det gamla och invanda bakom dig och vad gäller finanserna kan det eventuellt bli ett litet bakslag eller förseningar i dina planer, men det är tillfälligt, så tappa inte geisten.

På området kärlek och relationer kan en gemensam resa återuppväcka glöden och intresset för varandra.

21-30

En stark och stabil ekonomi kan vara viktigt, men om man behöver göra för mycket kompromisser för att få det är risken att man förlorar annat på vägen. Att tjäna pengar är självklart bra, men ger ingen tillfredsställelse i sig om man offrar andra väsentliga delar av livet för att kunna göra det.

Energin dessa dagar löper risken att göra oss alltför fokuserade på det materiella, på tryggheten och säkerheten som kommer med en välfylld plånbok, men på bekostnad av någonting annat. Vi kan falla in i ett fattigdomstänkande – så var lite vaksam på det. Om vi håller hårt i någonting kanske vi kan hålla kvar det, men det gör ju också att vi inte har plats för annat.

Det här behöver dock inte bara handla om pengar, utan vad som helst som vi tror gör oss trygga och säkra men som i själva verket är en illusion – faktum är ju att allting i det fysiska världen ÄR förgängligt och vår verkliga försäkring snarare ligger i att vi hittar tryggheten i vår andliga källa och kraft. Med den är sedan allting möjligt.

Vad gäller arbete och karriär är det mycket möjligt att du arbetar bara för att få ihop till räkningarna, och att du mer eller mindre har glömt vad du egentligen skulle vilja göra. Det kan dock vara tillfälligt och handla om att du vet precis vad du gör, att det är ett övergående stadium med ett specifikt syfte. Du kan vara i färd med att lägga en grund – kom bara ihåg vad du håller på med och förlora dig inte i det tillfälliga arrangemanget. Du har inte kommit till jorden för att löneslava och om det är så det känns finns det någonting som behöver skiftas, framförallt i tänkandet.

Vad gäller ekonomi så verkar den stabil men någonting gör att du kanske inte tror det vilket kan ha med ett drag av snålhet som vaknar till liv och också det handlar då om att skifta tanken.

I relation till kärlek och relationer uttrycker sig den här energin i att du kan vara kvar i en relation som inte längre fungerar, trots att du är olycklig bara för att du är rädd för att vara ensam och känna dig övergiven. Eller så upprepar du ett gammal mönster i en ny relation eller på kärleksområdet överhuvudtaget. Så även här finns det lite inre arbete att göra.

Övergripande energi för hela månaden

Den övergripande energin för månaden är fantastiskt fin, ger en känslan av att vara i balans och nöjd med livet och med det som är, en känsla av inre frid.

Vad gäller arbete och karriär kan en möjlighet öppna sig i form av ett erbjudande som kommer till dig och vad ekonomin anbelangar kan det vara en tid som lämpar sig åt att investera – men observera att andra faktorer behöver tas med i beräkningen såklart. Lita hur som helst på din intuition, det är inte någonting som direkt kan gå fel just nu. 

Vad gäller kärlek och relationer kan du känna det som att du är nöjd med saker och ting, hur de än är, oavsett om du är i en relation eller inte. Om din partner behöver tid för sig själv så är det i sin ordning, det handlar inte om att någonting är fel. Är du singel och redo så kan det dyka upp någon här som det klickar direkt med, som om ni känt varandra alltid.

Det var allt för den här gången! Jag önskar alla en riktigt fin juni.

Gilla gärna min sida på Facebook så att du håller dig uppdaterad med nya inlägg.

Vill du ha hjälp?

För personlig medial vägledning per telefon finns jag varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

För skriftlig medial vägledning, personliga konsultationer i numerologi eller  hjälp med att rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program bl a med Spiritual Response Therapy hittar du all information du behöver på

ladycasha.se 

Varmt välkommen att höra av dig!

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland på tarotguiderna.se och ladycasha.se

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke