Månadens tarot augusti 2022

2

Månadens tarot svarar på frågan vad bloggens läsare behöver veta och kan förvänta sig av månadens energier.

Det är en allmän läsning så för att veta vad som är applicerbart för dig är det viktigt att du kollar av, inåt och uppåt. Be din själ och ditt högre jag om vägledning och urskiljning.

Månadens tarot är ett komplement till och inte en ersättning för årets tarot för 2022 som du finner här.

1-10  

I början av månaden kan saker och ting kännas oklara och osäkra. Det har bland annat att göra med att det rör sig i djupare lager, att sådant som annars ligger under ytan och inte gör något väsen av sig, vaknar lite grand till liv och gör sig påmint.

Det kan vara minnen och känslor, både från det här livet och andra existenser och det kan väcka rädslor som kan behöva adresseras för att de inte ska begränsa och hålla tillbaka. Rädslor har ju en tendens att börja leva sitt eget liv, att syna dem och se verkligheten kan vara ett bra sätt att göra sig av med dem, även om det kan krävas en del inre arbete för att bli fri helt och hållet. 

Kom ihåg att detta bara är en fas som har med en ny energi som håller på att introduceras att göra. Osäkerheten kommer från att det gamla viker undan och det nya ännu inte riktigt etablerats, och att  osäkerheten om vad som händer och vart det leder kan kännas hotfull.

Men det går över och du kommer känna dig trygg igen, ju förr desto mer du förstår att den enda trygghet du egentligen har är du själv. 

Vad gäller arbete och karriär kan osäkerheten komma också till uttryck på det området. Någonting pågår och du har inte hela bilden, du får inte all information. Om ditt arbete är kvinnodominerat kan det finnas en kvinna som kan sitta inne med det du behöver veta, framförallt om hon är född eller har mycket av Kräftans tecken i sitt horoskop. 

Finanserna kan fluktuera och det kan uppstå förseningar men i huvudsak ser de ut att vara på rätt spår. 

Också kärlekslivet har sina upp och nedgångar, men det behöver inte vara en anledning till att ge upp om ni i grunden har en djup koppling. Den som är singel och vill ha en relation kan titta på hur egna tidigare erfarenheter och föreställningar kan spela roll och påverka situationen. 

På det stora hela kan det inre livet stärkas och det finns energier som stöder mystiska och andra andliga eller mediala erfarenheter under dessa dagar.

11-20  

Också mitten av månaden kan kännas lite skakig och osäker på grund av samma orsaker som i början av månaden. Också nu handlar det om att det känns värre än det är och det kan vara bra att hålla i minnet.

Du oroar dig och du kan känna dig lite ensam och kanske till och med övergiven, men som sagt, det är inte nödvändigtvis verkligheten, det är mer en känsla du har för att du inte riktigt är i kontakt med dig själv. 

Vad gäller arbete och karriär så ligger det möjligheter och väntar på dig, men du kan inte varken riktigt se eller tro det just nu. Istället känner du dig ängslig och tvivlar på dig själv och framtiden. 

Vad gäller ekonomin kan du uppleva en tillfällig svacka men undvik att drabbas av panik, det löser ingenting. Det kommer en förbättring när du också känner dig bättre. 

Även kärlekslivet präglas av den här känslan av att du inte riktigt är i andlig balans och kontakt.  

Vilket område energierna än uttrycker sig i ditt liv, gör till ditt fokus att komma tillbaka till dig själv, så kommer resten också att se annorlunda ut och kännas betydligt bättre. 

21-31  

Efter en lite utmanande månad så här långt ser det lättare ut de sista tio dagarna. Det betyder inte att du kan andas ut helt och hållet men du kommer vara starkare och bättre rustad för att ta dig an det som krävs av dig. Kanske kan du känna dig lite trött och slutkörd, men överge inte skeppet nu, ge det vad du har och sedan kommer en lättnad infinna sig. 

Vad gäller arbete och karriär kan du släppa taget och låta de energier du har initierat hittills arbeta för dig, du behöver inte driva på så hårt. Saker och ting ser ut att verka i kulisserna. Det kan eventuellt vara någon att möta och något att diskutera, men någon större ansträngning kommer inte att behövas. 

Vad gäller ekonomin kan pengar du förväntar dig låta vänta på sig och du kan ha en stor utgift. Men återigen, om det är knapert är det tillfälligt, så tappa inte sugen. 

Vad gäller kärlek och relationer kan du eller någon annan behöva spejs. Kämpa inte emot utan se till att det behovet blir tillgodosett. För din del gäller att fundera över hur du vill ha det och vad du inte vill så att du är tydlig med det, om inte annat så inför dig själv

Övergripande energi för hela månaden  

Hela månaden handlar om att påbörja en ny fas av någon del eller hela livet som kan liknas vid en resa. Det kan vara en fysisk sådan men det troliga är att det är en inre. Oavsett vilket kommer du i processen förstå allt mer av vem du egentligen är vilket enbart är en fördel. Detta är en viktig månad för din framtid. 

Ta hand om dig!

Gilla gärna min sida på Facebook så att du håller dig uppdaterad med nya inlägg.

Vill du ha hjälp?

För personlig medial vägledning per telefon finns jag varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

För skriftlig medial vägledning, personliga konsultationer i numerologi eller  hjälp med att rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program bl a med Spiritual Response Therapy hittar du all information du behöver på

ladycasha.se 

Varmt välkommen att höra av dig!

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland på tarotguiderna.se och ladycasha.se

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Rebecka den

  Jag har följt denna sida något år nu och det har varit väldigt värdefullt för mig, så vill endast säga tack för det du delar.
  När livet tillåter ser jag fram emot en personlig vägledning av dig, men tills dess är jag väldigt tacksam för möjligheten att ta del av det du delar här.
  Tack <3

  • Lady Casha den

   Hej Rebecka, tack för dina fina ord. Det gläder mig att höra. Du är alltid välkommen. Allt gott så länge.

Lämna en tanke