Orakelbudskap 14 februari 2019

0

Oregelbundet och när andan faller på presenterar jag ett budskap i någon form specifikt för bloggens läsare.

Avsikten är inte så mycket att spå som att öppna upp till större medvetenhet eller påminna dig om vad du redan vet. Du kan läsa det som någonting som pågår eller någonting du är i behov av. Det finns dock inga tillfälligheter i universum, ingen slump – har du hittat hit finns det någonting för dig här.

Bara den som är till fullo autentisk är helt och hållet fri – och bara den som är helt och hållet fri kan vara autentisk fullt ut.

Många gånger är vi inte medvetna om hur djupt vi har införlivat andras föreställningar och idéer om vilka vi är eller vilka vi bör vara.

De allra flesta av oss lär oss tidigt att anpassa och tillrättalägga oss själva för att inte förlora det vi behöver mest – kärlek, omsorg, gemenskap – och sen fortsätter det hela livet: där familjens inflytande upphör tar samhället och kulturen vid.

Vildkvinnan kommer med en uppmaning att vara ditt sanna jag, att stå stadigt i din egen sanning med full integritet.

Att komma dit kan vara en process som pågår över tid, ett inre och yttre äventyr med potentialen att leda till ständigt nya nivåer och dimensioner av dig själv, så du kan vara den du är i allt större grad och låta världen ta del av dig, din unika essens och energi.

star

Hela årets tarot för 2019 hittar du här

star

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Varmt välkommen att höra av dig!

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke