Orakelbudskap helgen 15-17 november 2019

0

Oregelbundet och när andan faller på presenterar jag ett budskap i någon form specifikt för bloggens läsare.

Avsikten är inte så mycket att spå som att öppna upp till större medvetenhet eller påminna dig om vad du redan vet. Du kan läsa det som någonting som pågår eller någonting du är i behov av. Det finns dock inga tillfälligheter i universum, ingen slump – har du hittat hit finns det någonting för dig här.  

Det du brinner för i ditt djupaste inre är din passion. Din passion är din själ eller universums stora ande som visar dig vägen på den här planeten.

Om du inte vet vad det är kan du stilla dig, släppa alla tankar på vardagen och alla måsten, alla förutfattade idéer och meningar om vem du är eller borde vara och göra – frikoppla från hjärnans ständiga malande med ett öppet sinne för vad som kommer till dig.

Be sedan din själ och ditt högre jag – eller universum om det känns bättre – att visa dig vad du behöver veta och göra och att tala till dig så att du förstår. Var öppen och lyhörd för det som dyker upp antingen i form av en inre förnimmelse eller genom någonting du ser, hör eller på annat sätt lägger märke till i det yttre.

Man kan säga att vi i grund och botten bara har ett enda problem och det är att vi tror att vi är ensamma och avskilda från det gudomliga, oavsett om man med det syftar på själen eller universum.

Alla våra svårigheter härstammar ur detta, att vi identifierar oss – helt och fullt eller mer eller mindre – med vår begränsade varelse, med kroppen, våra personliga attribut och egenskaper och de tankar och känslor som springer därur, och att vi inte förstår eller kan uppleva att vi i själva verket är eviga andliga varelser i en tillfällig fysisk kropp.

När vi är avskurna från vår sanna natur och källa kan vi inte heller inte känna vår passion. Och när vi inte är i kontakt med den kan vi känna oss vilsna och som om meningen med att vara på jorden undgår oss.

Det spelar egentligen ingen roll vilka problem eller utmaningar du har här i livet, första åtgärden behöver alltid vara att du knyter an till den du verkligen är, kommer hem till dig själv.

Gör det och din passion kommer att blomma.

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag kan rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

Varmt välkommen att höra av dig!

star

 

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke