Orakelbudskap helgen 22-24 november 2019

4

När andan faller på presenterar jag ett budskap i någon form specifikt för bloggens läsare.

Avsikten är inte så mycket att spå som att öppna upp till större medvetenhet eller påminna dig om vad du redan vet. Du kan läsa det som någonting som pågår eller någonting du är i behov av. Det finns dock inga tillfälligheter i universum, ingen slump – har du hittat hit finns det någonting för dig här.

Någonting pågår som är mycket större än den omeddelbara situation eller omständighet du befinner dig i och med tiden kommer du att se det. Du kommer att förstå varför saker och ting har utspelat sig som de har – också det som känts utmanande och tufft.

Vi har en felaktig föreställning att om det är rätt så är det lätt, men det är inte alltid så. Ibland kan det behövas en hel del knådande för att en deg ska bli riktigt smidig så att säga, kan det krävas en hel del jobb för att någonting ska ta form.

Försök att höja blicken redan nu och sätta in det som pågår i ett bredare perspektiv – det som händer är en del av utvecklingen mot ett liv där du i mycket högre grad än förut kan ge uttryck åt den du verkligen är, ett liv i linje med självaste anledningen till varför du är på planeten överhuvudtaget.

Se det som är som en förberedelse, ett sätt att lägga en stadig grund till det bygge du sedan ska resa.

Ha tålamod och fortsätt framåt även om det känns tungt ibland. Det blir alltid lättare igen och förr eller senare kommer du att känna att det var värt det.

Alltihop.

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag kan rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

Varmt välkommen att höra av dig!

star

 

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Leischa den

  Stort tack🙏💗

  • Lady Casha den

   Tack!

 2. I den

  Tack för fint budskap!
  Lustigt att jag häromdagen gick och tänkte på om det verkligen alltid stämmer att ”känns det lätt är det rätt”. 🙂 och fick läsa om det här bara någon dag senare.

  • Lady Casha den

   Härligt, tack för at du berättar!

Lämna en tanke