Orakelbudskap 6-8 december 2019

0

När andan faller på presenterar jag ett budskap i någon form specifikt för bloggens läsare.

Avsikten är inte så mycket att spå som att öppna upp till större medvetenhet eller påminna dig om vad du redan vet. Du kan läsa det som någonting som pågår eller någonting du är i behov av. Det finns dock inga tillfälligheter i universum, ingen slump – har du hittat hit finns det någonting för dig här.

Allt kanske inte är möjligt inom de ramar av verkligheten som vi lever i, men mycket mer än vi är benägna att tro och framförallt det som vid en ytlig betraktelse verkar trotsa de naturvetenskapliga lagarna. Det finns också metafysiska lagar i universum och den som förstår dem och använder sig av dem kan skapa vad som också kallas magi. 

Det här budskapet handlar om att släppa fram din egen kreativitet, för den i sig själv är magisk och kan spränga alla gränser för vad du tror är möjligt. 

Var vaksam på var du begränsar dig själv och gör dig av med dessa hinder för att din kreativitet och du ska kunna blomma ut i sin fulla kraft. 

Kanalisera sedan den här kreativa kraften i någonting som kan bli påtagligt och konkret. Ja, det behövs arbete, men det är en del av tjusningen. Att kunna kombinera alla sina krafter till att få resultat är vackert. 

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag kan rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

Varmt välkommen att höra av dig!

star

 

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke