Orakelbudskap 13-15 december 2019

0

När andan faller på presenterar jag ett budskap i någon form specifikt för bloggens läsare.

Avsikten är inte så mycket att spå som att öppna upp till större medvetenhet eller påminna dig om vad du redan vet. Du kan läsa det som någonting som pågår eller någonting du är i behov av. Det finns dock inga tillfälligheter i universum, ingen slump – har du hittat hit finns det någonting för dig här.

Det är lätt hänt att oroa sig för framtiden och allt som kan gå snett. Det är inte bara vi själva utan hela kulturen vi lever i som har har ett ständigt fokus på allt elände. Med det inte sagt att vi ska blunda för verkligheten och förneka att det finns svåra missförhållanden i världen eller i vårt liv, men att ständigt i vårt inre älta dessa eller våra problem är både att grovt missbruka vår egen kraft och göra livet svårare än vad det är.

En annan sak som vi har emot oss är att vi i de allra flesta fall är uppfostrade att tolka verkligheten utifrån vad vi ser utan att förstå hur skapelseprocessen går till.

Faktum är att vi har den morgondag som vi är övertygade om att vi har i dag, och den verklighet vi lever i är ett resultat av tankar, känslor, förväntningar och handlingar igår.

Om vi vill ändra förloppet och ha en annan morgondag än den vi har idag, måste vi börja med att förändra vårt inre.

Detta är inte alltid enkelt och handlar inte om en ytlig kosmetisk förändring – att man spottar upp sig och käckt säger att allt nog blir bra – utan är någonting som kan ta tid och går på djupet.

Vi har ett medvetande, men vi har också ett undermedvetet som vi per definition ju inte vet någonting om. 

Vi kan ha en gammal övertygelse om att vi är värdelösa och då kan vi affirmera oss blå i ansiktet att vi “duger” eller är “värda att älskas” men den här djupare liggande föreställningen om vår egen uselhet är någonting som i de allra flesta fall är förknippat med starka känslor och någonting som därmed jobbar åt motsatt håll till vår medvetna intention och på så sätt motverkar alla vår ansträngningar.

En del säger att de prövat att affirmera och att det inte fungerar men då är det oftast detta de inte förstår och inte har kommit runt.

Att förändra sitt liv genom att göra sig av med gamla föreställningar och programmeringar kan vara ett gediget jobb som tar tid och kan behöva angripas på olika sätt, men för den som gör det till sitt fokus och mål finns enorma fördelar att få och skatter att upptäcka. 

Dagens budskap handlar om detta. Är du rädd att du inte ska ha eller få det du behöver för att leva? För att saker och ting inte ska gå ihop och att du ska stå där utan? Eller känns det som du redan gör det?

Tvivlar du på att du ska kunna möta och framgångsrikt ta dig an dina utmaningar?

Det kan självklart finnas praktiska saker du behöver åtgärda, men i grund och botten handlar detta om ett inre arbete, ett inre skifte. 

Att ha en daglig praktik för att göra sig av med oro och andra negativa tankar och föreställningar och istället centrera sig och linjera sig i sin själs energi och se på världen med sitt högra jags ögon – eller hur du nu väljer att uttrycka detta att du identifierar dig inte med ditt lilla begränsade ego utan din stora vackra själ – kan vara avgörande. 

Det finns många olika sätt att göra detta på, huvudsaken är att du finner det eller de sätt som fungerar för dig för att du ska komma ur den här känslan av att det aldrig blir bra eller finns så det räcker till en känsla för din egen inre rikedom och dina möjligheter. 

En liten sak du kan göra är att ge. Dela med dig. Om det bara så är ett leende eller din sista tjuga innan löning till någon som behöver den bättre. Så öppnar du upp för källan inom dig. 

Naturligtvis är ingenting så enkelt att bara en handling eller en tanke och någon gång förändrar saker och ting. Men ihärdighet, uthållighet och villighet att göra jobbet tillsammans med ett öppet sinne gör susen. Framförallt nu när Jupiter befinner sig i Stenbocken (som jag skrivit om här.)

Hör gärna av dig till mig om du vill ha individuellt vägledning i detta. Hur, var och när hittar du nedan. Varmt välkommen!

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag kan rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

Varmt välkommen att höra av dig!

star

 

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke