Orakelbudskap 17-19 januari 2020

0

Orakelbudskapet är framtaget specifikt för bloggens läsare. 

Avsikten är inte så mycket att spå som att öppna upp till större medvetenhet eller påminna dig om vad du redan vet. Du kan läsa det som någonting som pågår eller någonting du är i behov av. Det finns dock inga tillfälligheter i universum, ingen slump – har du hittat hit finns det någonting för dig här.

Det är så lätt att tappa balansen, att bli distraherad och involverad av en massa som vi tror är viktigt och sant men som egentligen bara leder oss bort från oss själva. 

Om du känner dig låg, rädd eller oharmonisk så är det ett tecken på att någonting inte är som det ska. Men hur du åtgärdar det är kanske inte som du tror. Det handlar inte om att det ska fixa sig med det ena eller det andra på det yttre planet. Om du villkorar ditt välmående på så sätt kanske det aldrig kommer. 

Uppmaningen är att sluta fokusera på allt som inte stämmer för dig eller är som du tycker att det ska vad gäller livet utanför dig och istället se till att du finner dig själv och din inre kraft.

För den som redan har vanan och verktygen kan det gå snabbt, för andra kan det kräva lite mer arbete, men det är fullt möjligt för alla att nå en känsla av lugn och tillfredsställelse oavsett omständigheter. 

Börja med någonting litet – det är inte att förakta. En liten handling men utförd varje dag kan leda långt. 

Istället för att vänta tills du har en hel timme för dig själv där du har möjlighet att tända ett ljus och sitta i dina sköna kläder med musik i bakgrunden för att meditera – slut ögonen, och fokusera på andningen i en minut. Bara det kan vara en utmaning och ett sätt att komma igång. 

Gör detta återkommande under dagen med början när du vaknar och se vad som händer. 

Använd dig också gärna av en affirmation och det flitigt. Lär dig den utantill och använd den som ett mantra, istället för att grubbla på allt möjligt. 

Det finns många saker du kan göra, men allt går ut på att du under en stund tar hand om dig själv. Då kommer du också sedan kunna ta hand om de yttre omständigheterna på ett helt annat sätt. 
star

Är du nyfiken på året som kommer och inte har läst min tarorapport for 2020 så hittar du den här.

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag kan rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

Varmt välkommen att höra av dig!

star
Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke