Orakelbudskap 24-26 januari 2020

0

Orakelbudskapet är framtaget specifikt för bloggens läsare.  Avsikten är inte så mycket att spå som att öppna upp till större medvetenhet eller påminna dig om vad du redan vet. Du kan läsa det som någonting som pågår eller någonting du är i behov av.

Vet du vem du är? Vem du verkligen är, inte definierat genom dina olika roller – mamma, bror, sjuksköterska, brandman – och kanske inte heller genom någonting som kan uttryckas i ord överhuvudtaget, utan vem du verkligen är, när du är, i din fulla kraft och ditt genuina själv?

Ofta är vi så präglade av normer och konventioner och förväntningar på oss från en så pass tidig ålder att vi mer eller mindre tappar känslan för vårt sanna, autentiska jag och hur det kommer till uttryck.

Vi mår bra om vi lyckas leva upp till förväntningarna och mår dåligt när vi misslyckas. Men samtidigt så tillfredsställer det oss inte på djupet, vi kan ha en känsla av att någonting gnager, att någonting inte är som det ska.  

Det kan vara dig själv du längtar efter, som du anar finns där bakom begränsningar och blockeringar som pålagts dig utifrån och som du med tiden gjort till dina. 

Uppmaningen denna vecka är att bli medveten om eller bli påmind om detta och att uppmuntra dig att göra dig fri. 

Fredag den 24 januari är det nymåne i Vattumannens tecken. Passa på att sätt intentionen att skala av dig alla pålagda föreställningar om vem du är och hur du ska vara, för att istället hitta och vara ditt sanna jag. Det kommer inte ske på ett ögonblick, men det är ett mål att sträva efter så gott som något – om inte det allra bästa?  Be din själ och ditt högre jag att visa dig vad du behöver veta och göra och att tala till dig så att du förstår. 

Och lyssna på svaren hur de kommer till dig. 

Trevlig helg!
star

Är du nyfiken på året som kommer så hittar du min tarotrapport för 2020 här.

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag kan rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

Varmt välkommen att höra av dig!

star
Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke