Orakelbudskap helgen 6-8 mars 2020

0

Orakelbudskapet är framtaget specifikt för bloggens läsare.  Avsikten är inte så mycket att spå som att öppna upp till större medvetenhet eller påminna dig om vad du redan vet. Du kan läsa det som någonting som pågår eller någonting du är i behov av. Det finns dock inga tillfälligheter i universum, ingen slump – har du hittat hit finns det någonting för dig här.  

Det är intensiva energier som dominerar just nu och saker och ting har en tendens att ske plötsligt och snabbt. Det bästa vi kan göra är att vara på alerten. Inte genom att gå på tå och ständigt hålla utkik, utan genom att vara väl grundade i vårt inre. 

Tiden är också gynnsam för att förverkliga någonting, framförallt vad gäller hälsan och våra vardagliga vanor, så sätt gärna en intention och gör vad du kan för att röja alla hinder ur vägen. För det behöver du inte gå fram som en bulldozer, utan snarare skifta din energi, så att du är på samma våglängd som det du vill manifestera. 

Lyssna på din inre vägledning, släpp taget om alla förutfattade meningar och öppna dig för nya möjligheter. 

Allt kan hända. 

Och ha en trevlig helg!


star

Är du nyfiken på året som kommer så hittar du min tarotrapport för 2020 här.

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag kan rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

Varmt välkommen att höra av dig!

star
Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke