Orakelbudskap special med anledning av Corona – 13-15 mars 2020

0

Orakelbudskapet är framtaget specifikt för bloggens läsare.  Avsikten är inte så mycket att spå som att öppna upp till större medvetenhet eller påminna dig om vad du redan vet. Du kan läsa det som någonting som pågår eller någonting du är i behov av. Det finns dock inga tillfälligheter i universum, ingen slump – har du hittat hit finns det någonting för dig här. 

Denna vecka bad jag om ett budskap med anledning av Coronaviruset som härjar just nu. 

När vi ställs inför svåra situationer och blir pressade kan de allra mest obearbetade sidorna av oss komma fram och det är i sådana ögonblick våra mindre smickrande drag kommer i dagen. 

Om vi till vardags lever ett liv som går i sin lunk och aldrig riktigt utsätts för prövningar kanske vi aldrig blir medvetna om denna vår skuggsida och kan leva i tron att vi ingen har. 

Nu när vi på ett kollektivt plan är utsatta för all den stress som Coronaviruset för med sig, blottlägger vi inte bara våra egna brister för alla att se utan ägnar oss också i stor utsträckning åt att projicera dessa på varandra – det svåraste som finns är att se sig själv istället för alla andra. 

Livet är stundom svårt. Döden är en realitet. Vi ska alla lämna planeten vid någon tidpunkt, men vi beter oss som om så inte vore fallet och tappar huvudet helt inför risken att det kan ske. 

Det är självklart att ingen ska vara dumdristig och hosta andra i ansiktet, pilla sig i näsan eller ta i hand med en smittad ena sekunden och klappa mormor på kinden i andra – men det är viktigt att komma ihåg att det det inte bara finns ett yttre händelseförlopp här utan också ett inre.

Istället för att reagera utan eftertanke och besinning, är den här kollektiva krisen också en uppmaning att vända sig inåt och hitta sitt centrum, linjera sig med sin själ och/eller koppla upp sig mot sitt högre jag eller vad vi nu har för uppfattning om och kallar vår högre kraft. 

Vi är alla här på ett kort besök, andliga varelser i en tillfällig fysisk kropp. Det är lätt att vara lite “andlig” till vardags, men det är nu det gäller – är det mer av en make-up eller fernissa? Eller står vi stadigt förankrade i en inre verklighet som kan ge oss kraft och mod och förmåga att inte ryckas med i den allmänna paniken? 

Det är ingen värdering i det, vi är alla där vi är och ska inte jämföra oss med varandra – men det som händer nu kan vi använda var och en av oss som en sporre att fördjupa vår medvetna kontakt med det gudomliga – med det eviga och osynliga, vad vi än kallar det – och bli andligt starkare än någonsin. 

Vidta självklart de åtgärder som är förnuftiga och nödvändiga, men kom också ihåg att din tillit till att allting alltid ordnar sig till det högsta bästa och ditt lugn kan vara ditt bästa försvar. 

Livet handlar inte om att vinna/lyckas/gå i mål/klara oss utan en skråma – utan om vem vi blir i processen, var det någon som sa, och det är på ett övergripande sätt en passande tanke i sammanhanget. Kan vi använda den här situationen som vi alla nu står inför till att bli mer medvetna varelser och växa?

Det är överflödigt att ens behöva säga det, men jag gör det ändå: jag är ingen expert på Corona och har ingen medicinsk examen av något slag och jag varken får eller vill ge några råd eller rekommendationer i medicinska ärenden. Men jag har läst medicin (på universitetsnivå) och jag har tagit del av de utlåtanden som kommer från olika experthåll just nu och jag vill uppmuntra alla att ta reda på så mycket fakta som möjligt och inte bara lyssna på alarmrapporterna som kommer genom massmedia och sociala media.

Och jag delar gärna med mig av det jag uppfattat som några grundpelare i hur vi bäst förhåller oss just nu: 

♥ Tvätta & desinficera händerna ofta

♥ Undvik att röra dig i ansiktet och håret

♥ Hosta och nys i armvecket

♥ Ta hänsyn till andra och utsätt inte människor som är sårbara för att inte klara av detta virus för smitta av något slag

♥ Är det du som har nedsatt immunförsvar, ta ansvar för det och håll dig undan situationer där du kan utsättas för smitta

♥ Alla som kan bör boosta immunförsvaret på alla möjliga sätt – har du inte gjort det innan är det hög tid att börja nu. Inför framtiden kan det vara din allra bästa livförsäkring

♥ Avstå från att dras med i den allmänna hysterin och paniken och gör vad du kan för att hålla rädsla och oro ifrån dig. Hitta en teknik eller en metod att koppla bort tankarna och hitta stillheten inom dig om du inte redan har en sådan

♥ Lyssna till och lita på din inre vägledning. Ditt högre jag vet mer än du och vill ditt bästa

Avslutningsvis: det är min tro att den rädsla och panik som sprider sig nu kan göra mer skada för individen, mänskligheten och samhället på kort och lång sikt och än själva viruset.

Det är viktigt att vi inte bara reagerar och låter oss matas av skräckrapporter och spekulationer och på så sätt jagar upp oss. Inte bara för att stress och rädsla också påverkar immunförsvaret och för att vi då är benägna att fatta dåliga beslut utan för att “attraktionslagen” gäller inte bara det vi vill se i våra liv utan också det vi inte vill ha.

Om vi hela tiden är fokuserade på hur illa det är och dessutom laddar det med en så potent känsla som skräck så bidrar vi till att situationen förvärras istället för att den klaras upp. Det är ett faktum som kan beläggas vetenskapligt och inget flum alls. 

Så – ta hand om er och varandra. 

Och ha en fin helg!
star

Är du nyfiken på året som kommer så hittar du min tarotrapport för 2020 här.

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag kan rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

Varmt välkommen att höra av dig!

star
Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke