Orakelbudskap helgen 20-22 mars 2020

0

Orakelbudskapet är framtaget specifikt för bloggens läsare.  Avsikten är inte så mycket att spå som att öppna upp till större medvetenhet eller påminna dig om vad du redan vet. Du kan läsa det som någonting som pågår eller någonting du är i behov av. Det finns dock inga tillfälligheter i universum, ingen slump – har du hittat hit finns det någonting för dig här.  

Även om Corona blåser över så kommer efterverkningarna av detta virus förändra världen för alltid, precis som andra globala händelser, socialt, ekonomiskt, politiskt både för individen och mänskligheten som grupp. 

Livet kommer inte gå tillbaka till vad det en gång var, det är en annorlunda värld som håller på att födas.

Därmed inte sagt att det i det längre loppet behöver bli sämre, men det kan ligga en prövning emellan nu och då där vi alla behöver omorientera oss och hitta ett nytt fotfäste. 

Det ligger djupt i vår natur att inte vilja ha förändringar och ju mer vi har hängt upp vår trygghet på yttre faktorer desto mer kan vi komma att göra motstånd.

Men det är livet och verklighetens natur att den enda konstanten är just förändring – och ibland mer, snabbare och mer djupgående än annars. Ingen kan undgå att märka detta skifte som nu har initierats. 

Det bästa vi kan göra är att göra det bästa av situationen.

Undvika att gripas av panik eller lyssna på dystra prognoser eller agera utifrån rädsla. Naturligtvis är det viktigt att vara klok och förnuftig, inte utsätta vara sig själv eller andra för smitta och att vidtaga nödvändiga åtgärder för att förhindra smittspridningen. Men med hjälp av massmedia och en mängd spekulationer har stämningen piskats upp till orimliga nivåer och en massa ångest och rädsla är utlöst. 

Försök släppa taget och slappna av. Var öppen för det goda som kan komma ur detta, i alla fall för din egen personliga del.

Även om det skulle se kärvt eller dystert ut när du tittar framåt, så vet du i själva verket ingenting om framtiden. Tänk istället att “allting i mitt liv ordnar sig alltid till mitt högsta bästa”. 

Hitta tryggheten i det inre och kom ihåg att livet i grunden är gott. 

Det ÄR svårt när det ser ut att rasa omkring en, men vi har en större kraft att tillgå som vi kan vända oss till – kalla det Gud i ditt inre, själen, ditt högre jag, universum, kärleken själv eller vad du vill. Sök den kraften nu och håll i minnet att också detta kommer att gå över. 
star

Är du nyfiken på året som kommer så hittar du min tarotrapport för 2020 här.

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag kan rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

Varmt välkommen att höra av dig!

star
Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke