Orakelbudskap helgen 24-26 april 2020

2

Orakelbudskapet är framtaget specifikt för bloggens läsare.  Avsikten är inte så mycket att spå som att öppna upp till större medvetenhet eller påminna dig om vad du redan vet.

Du kan läsa det som någonting som pågår eller någonting du är i behov av. Det finns dock inga tillfälligheter i universum, ingen slump – har du hittat hit finns det någonting för dig här.

Uppmaningen denna vecka är att frikostigt dela med dig av det du har. Vad det än är – det kan vara pengar men så mycket annat också: din tid, din medkänsla, din inspiration eller vägledning. Ett uppmuntrande ord, en vänlig gest, ett leende.

Se dig själv som någon som har och var generös med det, ge med glädje och tacksamhet. Så kommer du uppleva hur saker och ting också kommer till dig i rikligare mått.

Ha en trevlig helg!

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag kan rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

Varmt välkommen att höra av dig!

star
Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. 🌞 den

    Tack trevlig helg!

    • Lady Casha den

      Lite sent, men tack, detsamma!

Lämna en tanke