Orakelbudskap helgen 1-3 maj 2020

0

Orakelbudskapet är framtaget specifikt för bloggens läsare.  Avsikten är inte så mycket att spå som att öppna upp till större medvetenhet eller påminna dig om vad du redan vet. Du kan läsa det som någonting som pågår eller någonting du är i behov av. Det finns dock inga tillfälligheter i universum, ingen slump – har du hittat hit finns det någonting för dig här.  

Under hela livet lär vi oss saker, både medveten och omedvetet och bildar oss på så sätt en uppfattning om vilka vi är och världen. Sen tror vi på det vi lärt oss. 

Nu kommer uppmaningen om du inte redan har gjort det att lägga alla förutfattade meningar åt sidan och verkligen öppna sinnet för andra idéer. Att med en slags oskuldsfullhet och nyfikenhet se på tillvaron, oss själva och varandra, med nya ögon så att våra gamla historier inte längre bestämmer oss. 

Det finns överraskningar i beredskap!

Behöver du hjälp kan du använda dig av en affirmation: jag släpper nu taget om allt jag vet och tror att jag vet, om mig själv, mina relationer och mitt liv.

Som alltid med nya affirmationer gäller att det är bra att skriva av dem för hand och säga dem 21 gånger på raken första gången du använder dem och sedan vara flitig.

Det är som att jobba upp en ny muskel. Man blir inte stark genom att lyfta en vikt på måfå någon gång då eller då och halvhjärtat.

Ju mer energi man lägger ner, desto bättre resultat får man. Dessutom får man hålla på under en tid.

Det kan också dyka upp nya saker på vägen som rörs upp av den nya programmeringen man lägger in som man kan komma behöva adressera.

Men någonstans ska man ju börja och det kan vara början på en spännande resa. 

Pröva och se vad som händer!

Och ha en trevlig helg!star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag kan rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

Varmt välkommen att höra av dig!

star
Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke