Orakelbudskap helgen 8-10 maj 2020

0

Orakelbudskapet är framtaget specifikt för bloggens läsare.  Avsikten är inte så mycket att spå som att öppna upp till större medvetenhet eller påminna dig om vad du redan vet. Du kan läsa det som någonting som pågår eller någonting du är i behov av. Det finns dock inga tillfälligheter i universum, ingen slump – har du hittat hit finns det någonting för dig här.

Myror är mästare på att samarbeta för att få någonting gjort som de inte kan en och en och som gagnar kollektivet och ett större syfte. 

Budskapet och uppmaningen denna vecka är att ta hjälp av andra och varandra för att skapa den verklighet som vi vill se. Var och en för sig står vi oss om inte slätt så med så betydligt mycket mindre kraft än tillsammans.

Ju fler vi blir som använder vår energi medvetet och fokuserat på positiva resultat och skapelser, desto större sannolikhet att vi kommer att få se det vi önskar realiseras i den manifesta verkligheten. 

Vi skapar på egen hand, varje dag och i varje stund, utifrån hur vi använder våra tankar, våra känslor och våra förväntningar, men att gå samman gör processen enklare.

Dessutom hjälper det oss att hålla siktet på det vi verkligen vill se istället för att, som det är lätt att göra, vimsa hit och dit med våra inre resurser så att det varken blir hackat eller malet. 

Ta gärna en stund och centrera och linjera dig i din själs energi och be din själ och ditt högre jag att visa dig vad du behöver veta och göra och att tala till dig så att du förstår – be att bli visad till någon eller några som du skulle ha ömsesidig glädje av i ditt liv för att förverkliga din själs intensioner och visioner för det gemensamma högsta bästa. Be att bli visad vad det är om du inte redan vet.

Och – ha en trevlig helg!

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag kan rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

Varmt välkommen att höra av dig!

star
Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke