Orakelbudskap helgen 22-24 maj 2020

2

Orakelbudskapet är framtaget specifikt för bloggens läsare.  Avsikten är inte så mycket att spå som att öppna upp till större medvetenhet eller påminna dig om vad du redan vet. Du kan läsa det som någonting som pågår eller någonting du är i behov av. Det finns dock inga tillfälligheter i universum, ingen slump – har du hittat hit finns det någonting för dig här.

Att mycket är osäkert här i livet är mer påfallande nu än någonsin och ingen av oss kan se ett slut på det på långa vägar. Hela världen är inne i en förändringsprocess och vi med den. 

Det första, viktigaste och det bästa vi kan göra är att istället för att hemfalla åt oro och att elda under den, är att linjera oss i vår själs energi – det är stormens öga. Där finns vårt beskydd. 

För att aktivt ta ansvar kan vi vara vakna på varje tanke som poppar in i vårt medvetande och börjar dra åt fel håll och istället stoppa den. Vända vårt fokus till någonting som skapar ett bättre liv och en bättre framtid åt oss själva och mänskligheten i stort istället för att älta, återskapa och upprätthålla den negativitet som frodas. 

Vi kan också påminna oss om att det bakom det som synes ske är stora och goda krafter i rörelse, att vi är en liten del av någonting oändligt stort som strävar mot en allt större ordning, mot harmoni, trots det kaos som kan uppstå på vägen. 

Ta ett ögonblick och reflektera över magin i livet, som finns där utan vår direkta  inblandning. I en blomma som knoppar och slår ut, ett barn som växer i moderlivet, havets vågor som fortsätter rulla in mot land, kärleken som övervinner det mesta, om inte allt.  

Och ha en fin helg. 

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag kan rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

Varmt välkommen att höra av dig!

star
Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. 🌞 den

    Tack detsamma🤗

    • Lady Casha den

      <3

Lämna en tanke