Orakelbudskap helgen 29-31 maj 2020

1

Orakelbudskapet är framtaget specifikt för bloggens läsare.  Avsikten är inte så mycket att spå som att öppna upp till större medvetenhet eller påminna dig om vad du redan vet. Du kan läsa det som någonting som pågår eller någonting du är i behov av. Det finns dock inga tillfälligheter i universum, ingen slump – har du hittat hit finns det någonting för dig här.

Budskapet denna vecka är att vidga våra vyer och skifta våra perspektiv, att ha modet och ödmjukheten att se saker och ting från olika håll istället för att hålla fast vid en åsikt som gör alla andra fel. 

Det kan verka självklart men kan vara lite lurigt och fungera på mer subtila sätt än vi först är medvetna om. 

Vi har alla åsikter, men det kan vara bra att påminna sig om att det inte är sanningen vi sitter inne med utan just bara en åsikt – som är ett uttryck för just vårt unika sätt att se. 

Det kan skapa en känsla av trygghet att ha “rätt” och tillhöra en grupp som alla ser det på samma sätt, men det finns också faror med detta, i uppdelningen mellan “vi” och “de andra” och att vi demoniserar vissa personer medan vi höjer andra till skyarna. 

Det handlar också om vår uppfattning om vad som är rätt och fel för oss själva, behovet av att vilja se och ha det på ett sätt vi bestämt oss för och därmed stänga dörren till glädjen och möjligheterna med andra sätt. 

Uppmaningen är att vara vaken för detta och att släppa taget om åsikter, idéer och förutfattade meningar och att hålla i minnet att allt egentligen är giltigt, beroende på ur vilken infallsvinkel man har. 

Nästa vecka är det en första förmörkelse av tre denna sommar och eklipssäsong. Förhoppningsvis ska jag få till en artikel om vad som är på gång astrologiskt, om inte nästa vecka så inom en snar framtid. Det är en otroligt intensiv tid vi går till mötes, det verkar inte som om det är över än, även om det kan tillfälligt lätta. 

Först kommer juni månads tarot. 

Ha en fin helg så länge. Ta hand om er.  

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag kan rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

Varmt välkommen att höra av dig!

star
Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

 1. Emma den

  Haha men alla talat ej saning ej erkänner saker ting. Snarare försöker få en tvivla. Men är omöjligt. Så valet är enkelt folk gör vad det blir av allt gäller mig..

  Så här ska det inte ändras jamsa med.. står fast beslutet. Sen dem inte lägr korten på bordet är deras förlust nämligen!

  Och dem väljer hellre sita fast.
  Jag sitter inte fast . Utan jag trivs utmärkt som det är !

  Det är inte första gången när gäller det förgona. Som jag fick redan som ung till mig saker ting. Så har själv hunnit hantera det på bättre sätt!

  Får dock hitta sätt med allt som strömmar in som är i från energi källaren! Men löser sig med tiden hitta verktyg för det också.

  Nackdelen är att fick till baka det vart av med. Så på så sätt är det frustrerande att vart återigen oavgjort! Men var väntat!

Lämna en tanke