Orakelbudskap helgen 7-9 augusti 2020

4

Att komma i form andligt kan på många sätt liknas vid att komma i fysisk form – det krävs dedikation och uthållighet, man behöver investera energi och tid.

Det är ju ingen som tror att man blir stark av att gå till gymet och titta på eller att gå dit någon gång då och då på måfå – för att få muskler och bli stark så behöver man använda dem – och det är samma sak med det inre livet. 

Regelbundenhet är ett nyckelord och viktigare än att ta i så man spricker varje gång. Det är dessutom bättre att börja lite lågt, så att det inte är ett berg att bestiga vid varje enskilt tillfälle eftersom man då snabbt ger upp. 

Det är lätt hänt att man tar i från tårna när man ska börja någonting nytt. Hur många har inte avlagt löfte om att börja träna efter nyår, köper gymkort och sedan går “all in” – ett tag, tills det börjar bli motigt, inspirationen tryter och det blir oöverkomligt. 

Därför är tre minuters meditation eller affirmerande bättre för den helt ovane än att sitta eller hålla på i en timme. Även om man tycker att det är “lätt som en plätt” – bygg upp disciplinen genom att göra det i morgon igen, och sen i morgon igen – det tar minst 21 dagar att grundlägga en ny vana – eller kanske 30. 

Att det kräver en insats gäller i allra högsta grad också affirmationer. Det går inte att affirmera halvhjärtat vid behov utan krävs uthållighet. Varje tanke lämnar sitt eget kemiska spår i hjärnan och för att det ska bli en bestående bana så behöver vi tänka samma tanke många gånger. Det är bland annat det som oro handlar om – utan att vara medvetna om det har vi skapat ett djupt dike med vår oro, som det är lätt att trilla ner i och svårt att kravla sig upp ur. 

Att disciplinera sig med att i stället jobba upp ett nytt spår med en positiv affirmation varje gång man kommer på sig med att hamna i oro, är ett sätt att jobba upp sin andliga form – kanske en av de viktigaste. 

För dem som behöver lite mer kött på benen för att stärka medvetenheten om sambandet mellan vad vi tänker, känner och gör och det liv vi har och de resultat vi får, rekommenderar jag filmen “Vad vet vi egentligen”, för dem som inte har sett den – eller att se om den för dem som behöver. Du hittar den här.

star

Vill du ha hjälp?

Jag spår och vägleder varje varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

– du hittar alltid mina arbetstider här.

Jag kan rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program.

Jag är även utbildad numerolog med lång erfarenhet och tar emot för privata läsningar

– om detta kan du läsa mer här.

Vill du veta mer om vem jag är kan du läsa här.

Varmt välkommen att höra av dig!

star
Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Jag den

  Wow! Ja den filmen var väldigt upplysande! Tack för det. Den är dock inte länkad i inlägget men det var bara att googla.

  • Lady Casha den

   Oj, det var märkligt – men nu ska länken synas, tack för att du säger till. Och kul att du gillade!

 2. Kristina K den

  Rakt in i hjärteroten igen! Kan bara säga TACK! Min devis i livet är : Kunskap kan du läsa dig till, visdom måste du leva dig till. Önskar dej en kärleksfull helg! ❣

  • Lady Casha den

   Härligt! Tack!

Lämna en tanke