Orakelbudskap helgen 4-6 september 2020

2

Din själ vet. 

Istället för att stressa upp dig – slappna av. 

Slappna av och överlämna all din osäkerhet och oro till själen och ditt högre jag – eller om det är naturligare för dig, till din högre kraft eller Gud eller någon annan representation för det gudomliga alltet och källan. 

Överlämna ditt problem med visshet om att det finns en lösning och att du inte behöver ansvara för den. Det enda du behöver göra är att släppa taget och vara öppen och mottaglig för din inre vägledning. 

Lyssna efter den – din själ och ditt högre jag kan tala till dig genom en känsla av visshet, intuitionen, genom någonting du hör som får dig att vakna, genom en liten klackspark i hjärtat. Eller någonting annat. 

Du vet eller kommer att veta. 

Och följ sedan dessa visa anvisningar du får.

För att detta ska fungera behöver du släppa taget. 

Hur ska en lösning kunna presentera sig och komma till stånd om du hela tiden ältar och håller ett hårt grepp om ditt eller dina problem?

Nej. 

Att släppa taget är att sluta älta, att inte längre underhålla genom att tillföra energi som du gör med din tanke eller känsla. 

Så släpp taget om vad det nu må vara och överlämna det till en kraft större än ditt lilla mänskliga begränsade jag. 

Om du inte vet hur du ska göra rent konkret så är det i grunden enkelt även om det inte alltid är lätt: flytta ditt fokus och din uppmärksamhet till någonting annat. Använd en affirmation eller ett mantra och sysselsätt dig med det istället. 

Gör det om och om igen. 

Den som är flitig och fortsätter, den som kommer igen då det behövs kommer att märka hur saker och ting börjar skifta. 

Gör det till en sport! Varje gång du tänker på det som oroa dig, stoppar du dig själv och ägnar dig åt en konstruktiv tanke istället. Om och om igen. 

Det ger resultat. 

All träning ger resultat. 

Och på sikt kan man bli en riktig mästare. 

***

I menyn här i bloggen under rubriken “resurser” finns hjälpmedel. Botanisera gärna där och sök i bloggen – jag har bloggat sen 2015 så det finns mycket att läsa.

Och om du behöver hjälp på traven, vet du var jag finns. All info nedan. 

Trevlig helg!

star

Gilla gärna min sida på Facebook så att du håller dig uppdaterad med nya inlägg. 

Vill du ha hjälp?

För personlig medial vägledning per telefon finns jag varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

För skriftlig medial vägledning, personliga konsultationer i numerologi eller  hjälp med att rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program bl a med Spiritual Response Therapy  hittar du all information du behöver på

ladycasha.se 

Varmt välkommen att höra av dig!

star
Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Kristina K den

    Åh vad jag behövde den påminnelsen just nu! Tack! ❣

    • Lady Casha den

      Härligt Kristina!

Lämna en tanke