Orakelbudskap helgen 11-13 september 2020

2

Nya omständigheter med oändlig potential håller på att ta form – både för oss som individer och för planeten. 

Det kanske inte ser ut och det kanske inte känns så men det är ett odiskutabelt faktum för den som kan se bakom det som synes ske. 

Nej, världen blir aldrig vad den var bara för mindre än ett år sen och det finns ingen väg tillbaka – men varför skulle vi vända om? När det finns sådana möjligheter i att gå framåt? 

Ja, det kan vara läskigt och det kan till och med göra ont. Rädsla och smärta är ofta tecken på okunskap och motstånd och är fullständigt naturligt, mycket mycket mänskligt – men under detta tryck som vi nu kan uppleva är det en diamant i vardande. 

Om vi lutat oss mot yttre omständigheter. Om tryggheten i våra liv har varit vår inkomst eller vår titel eller hur vi ser ut – vad som helst av allt detta som är förgängligt – så kan tiden vara en ordentlig utmaning.

Men det är också där någonstans som miraklet och skiftet kan ske. 

Allt kommer att bli bra! Lita på livet och be din själ och din högre kraft om det du behöver. 

Be att bli visad vad du behöver veta och göra och håll sedan ditt inre öga och öra öppet. Var vaken och mottaglig för hur svaren kommer till dig. Var lyhörd för din inre röst och följ de anvisningar du får. 

Att komma till verklig insikt om vilka vi är – andliga varelser i en tillfällig fysisk kropp som gör en mänsklig erfarenhet här på jorden – kan vända upp och ner på allt om vi tidigare trott att vi i första hand är vår personlighet, vårt namn, vår kropp. 

Att vakna till den verkligheten, för första gången eller på nytt, kan vara juvelen som den här tiden håller på att slipa. Den största av de alla med många flera som följd. 

Det kan hända plötsligt eller vara resultatet av en process – men det händer den som söker och är öppen för det. 

***

Du är varmt välkommen till mig för vägledning. All info om vad jag kan bistå med, och hur, finns nedan. Jag har också bloggat sedan 2015 och i bloggen finns mycket material som fortfarande är högst aktuellt – botanisera gärna uppe i menyn samt till höger där du kan söka på ett tema eller ett ord för att hitta någonting som du är nyfiken på och vill veta mer om. 

Ta hand om dig och förvänta dig det bästa. Glöm inte bort att andas.

Trevlig helg!

star

Gilla gärna min sida på Facebook så att du håller dig uppdaterad med nya inlägg.

Vill du ha hjälp?

För personlig medial vägledning per telefon finns jag varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

För skriftlig medial vägledning, personliga konsultationer i numerologi eller  hjälp med att rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program bl a med Spiritual Response Therapy hittar du all information du behöver på

ladycasha.se 

Varmt välkommen att höra av dig!

star
Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Kristina K den

    Så riktigt allt detta! Jag har kallat covid 19 för ett “andligt virus” som behövs för att väcka mänskligheten att komma till insikt om just detta, att vi är eviga , andliga varelser på tillfälligt besök för att utvecklas. Spännande att få vara med o uppleva allt som sker, vi ser bara början än så länge, det finns mycket bortom “slöjorna”. Glad att jag hittat dina budskap! Trevlig helg till dej också!❣

    • Lady Casha den

      Tack Kristina! Allt gott till dig.

Lämna en tanke