Orakelbudskap helgen 16-18 oktober 2020

4

Mycket är osäkert.

Framtiden är svårare att förutsäga än någonsin och det enda vi kan förlita oss på är vår inre vägledning, vår intuition, vår själs röst. 

Vårt enda verkliga problem är – som sagt – att vi har tappat kontakten med och medvetenheten om att vi är andliga varelser. På så sätt irrar vi runt i fåfänga försök att fixa vår tillvaro genom att slita och dra i den på ett praktiskt plan. 

Men det är bara si och så mycket vi kan åstadkomma på det sättet. Och dessutom är risken att vi slösar energi på fel saker om vi envisas. 

Ta tid dagligen att upprätta förbindelsen med din andliga natur. Börja morgonen med en affirmation som påminner dig om vem du verkligen är. Lägg din vilja och ditt liv i händerna på ditt högre vetande och släpp taget om allting annat, alla föreställningar och förutfattade meningar och förväntningar om hur livet ska levas som du kan ha lagt dig till med. Var sedan öppen för hur saker och ting kommer till dig. 

En av de affirmationer som jag själv använde mig av för att komma på rätt spår med mitt liv en gång för länge sen är denna: 

Jag släpper nu taget. Jag släpper nu fram och erkänner, följer och accepterar, viljan hos det gudomliga i mitt liv, som uppenbarar sig för mig, steg för steg. 

Om den talar till dig, sätt den i system. Skriv av den för hand, säg den 21 gånger första gången du använder den och gör den sedan till ett mantra, någonting som du upprepar ofta och mycket, högt eller bara för dig själv. När du promenerar, diskar, ska sova. 

Gör detta till en prioritet under en tid och var vaken för hur livet skiftar. 

Kanske kan du behöva mer än bara en affirmation. I så fall rekommenderar jag att du lägger till dem. Gör vad du behöver göra för att linjera dig med din själ och hitta det som är din unika väg i livet i enlighet med de intentioner som din själ har. Det förändrar inte bara mycket, det förändrar allt – till det bättre. 

***

Fredag kväll 16 oktober är månen ny i Vågens tecken. Vågen handlar om relationer och balans och om att skörda det vi har sått. Det är teman som nu kommer följa oss framförallt till nästa nymåne och i viss mån även tills det är fullmåne i Vågen om ett halvår. 

Denna här nymånen har astrologer haft blicken på i många år på grund av hur det ser ut på himlavalvet i övrigt. I ett övrigt intensivt och omvälvande år kan denna vecka och nästa vara själva kulmen energimässigt även om effekterna på det konkreta planet kan komma senare.

Någonting just nu att hålla ögonen på är aggressivitet eftersom nymånen utspelar sig i opposition till potenta planeten Mars i retrograd i sitt eget tecken, Väduren (någonting som jag skrivit om här).

Så räkna till tio och håll tand för tunga. Blir du provocerad så backa istället för att tagga i så att du slipper ångra dig framöver.  

Merkurius är också sedan några dagar i retrograd i Skorpionen, i opposition till Uranus i Oxen (som jag skrivit om här). En del av oss kan få oväntade och plötsliga meddelanden eller nyheter som på nåt sätt har att göra med någonting från förr. 

Bland annat. Det är mycket mer som händer, men det ligger utanför ramen av det här budskapet. 

***

Du är varmt välkommen till mig för vägledning. Jag har jobbat professionellt med andlig vägledning sen 2001 och har flera olika verktyg – all info om vad jag kan bistå med, och hur, finns nedan. Jag har också bloggat sedan 2015 och i bloggen finns mycket material som fortfarande är högst aktuellt – botanisera gärna uppe i menyn där du kan hitta resurser, samt till höger där du kan söka på ett tema eller ett ord för att hitta någonting som du är nyfiken på och vill veta mer om. Ta hand om dig och ha en trevlig helg!

star

Gilla gärna min sida på Facebook så att du håller dig uppdaterad med nya inlägg.

Vill du ha hjälp?

För personlig medial vägledning per telefon finns jag varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

För skriftlig medial vägledning, personliga konsultationer i numerologi eller  hjälp med att rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program bl a med Spiritual Response Therapy hittar du all information du behöver på

ladycasha.se 

Varmt välkommen att höra av dig!

star
Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Kristina K den

  ” Livet behöver inte vara perfekt för att vara underbart “. ( Nalle Puh)
  Ha en kärleksfull helg alla! ❣

  • Lady Casha den

   Härliga Nalle. Ha en fin helg.

 2. Thomas Ahlvin den

  Bra att du ofta påminner om det viktigaste av allt: ”Thy will be done..” Så lätt att glömma det o tänka o agera efter egenviljan. God bless. Thomas A

  • Lady Casha den

   Tack. Ja, det glöms ofta bort men är ju grundläggande. Allt gott till dig.

Lämna en tanke