Orakelbudskap helgen 23-25 oktober 2020

0

Det är en tid för helande och läkning nu. 

Låt tårarna komma om de vill. Det är någonting mycket läkande med att låta dem rinna, så låt dem göra det. Bokstavligt talat också – om du har möjlighet så låt de trilla nerför kinderna utan att torka bort dem, tills de slutar av sig självt. 

Du behöver inte veta varför du gråter – man behöver inte dissikera eller intellektualisera allt. 

Var inte rädd och försök inte ta kontroll utan låt det bara vara som det är. Gör inte motstånd för att vara tapper eller duktig eller hålla ihop. Och om du känner att du har tårar som vill komma ut, så kan du hjälpa dem på traven med vacker musik eller ett mantra. 

Det finns en gråt som är djupt helande, när bitarna i ditt inre kommer samman och faller på plats. 

Efteråt kan allting ha skiftat en aning – för den som är lyhörd, som efter ett stilla regn en sommarkväll – och du kan känna dig helare än någonsin. 

***

Jag har jobbat professionellt med andlig vägledning sen 2001 och har flera olika verktyg – all info om vad jag kan bistå med, och hur, finns nedan. Jag har också bloggat sedan 2015 och i bloggen finns mycket material som fortfarande är högst aktuellt – botanisera gärna uppe i menyn där du kan hitta resurser, samt till höger där du kan söka på ett tema eller ett ord för att hitta någonting som du är nyfiken på och vill veta mer om. Ta hand om dig och ha en trevlig helg!

star

Gilla gärna min sida på Facebook så att du håller dig uppdaterad med nya inlägg.

Vill du ha hjälp?

För personlig medial vägledning per telefon finns jag varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

För skriftlig medial vägledning, personliga konsultationer i numerologi eller  hjälp med att rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program bl a med Spiritual Response Therapy hittar du all information du behöver på

ladycasha.se 

Varmt välkommen att höra av dig!

star
Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke