Orakelbudskap helgen 30 oktober – 1 november 2020

2

Gå ut och titta på fullmånen på lördag kväll. 

På lördag eftermiddag är det fullmåne i Oxens tecken och det är inte vilken fullmåne som helst. Det finns flera skäl till det men ett handlar om att den sker precis på Uranus – planeten som representerar oväntade och plötsliga händelser. Det betyder inte att det behöver hända omedelbart eller ens alls i någon dramatisk bemärkelse, men oavsett vad det är finns det ett element av överraskning involverat. 

Generellt handlar alltid en fullmåne om att fullborda och avsluta, och denna fullmåne är i hög grad relaterad till relationer. Har du relationer i ditt liv som tar mer än de ger? Som inte längre är är bra för dig eller som i största allmänhet innebär negativitet? Dras du med mönster i ditt sätt att relatera till människor som det är dags att göra dig av med nu?

Om du inte själv tar initiativet, kan du kanske få hjälp på traven av livet och universum självt. Det behövs inte alltid speciella ritualer eller ceremonier. En enkel önskan och en intention kan ibland räcka. 

Fortsätt med att släppa taget om allt som inte tillhör din själ och kom ihåg att ha tillit – det kan hjälpa att affirmera: allt som sker i mitt liv, sker alltid till mig högsta bästa – om det är någonting som känns utmanande eller tar dig på sängen. 

Gör det till din orubbliga tro, att även om det svänger och skakar en stund, så kommer allting landa precis där det ska i sinom tid. 

För så är det. 

Ha en trevlig helg!

***

Jag har jobbat professionellt med andlig vägledning sen 2001 och har flera olika verktyg – all info om vad jag kan bistå med, och hur, finns nedan. Jag har också bloggat sedan 2015 och i bloggen finns mycket material som fortfarande är högst aktuellt – botanisera gärna uppe i menyn där du kan hitta resurser, samt till höger där du kan söka på ett tema eller ett ord för att hitta någonting som du är nyfiken på och vill veta mer om. Ta hand om dig och ha en trevlig helg!

star

Gilla gärna min sida på Facebook så att du håller dig uppdaterad med nya inlägg.

Vill du ha hjälp?

För personlig medial vägledning per telefon finns jag varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

För skriftlig medial vägledning, personliga konsultationer i numerologi eller  hjälp med att rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program bl a med Spiritual Response Therapy hittar du all information du behöver på

ladycasha.se 

Varmt välkommen att höra av dig!

star

 

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Kristina K den

    Ja, fullmånen i Oxen passerar mina natala planeter Jupiter, Saturnus och Uranus som står på rad i Oxens tecken i mitt tolfte hus. Det känns som förnyelse, men samtidigt omtumlande. Kram till dej och alla där ute! ❣

    • Lady Casha den

      Oj, det låter intensivt. Kram Kristina!

Lämna en tanke