Orakelbudskap helgen 27-29 november 2020

2

Känner du dig ur gängorna? Irriterad, olustig, gnällig eller missnöjd? 

Ibland kan vi påverkas mer än annars av det som pågår runt omkring oss, ibland är det vårt eget inre som spökar – ofta är det en kombination: någonting i omvärlden triggar oss och vi drar igång utan att reflektera eftersom det oftast är omedvetet och gamla mönster som vi ännu inte lyckats avprogrammera eller läka som på så sätt gör sig gällande. 

Ibland kan vi vara ett offer för våra känslor, som en jolle på havet, det går upp och ner och vi har ingen kontroll. 

Men det behöver inte vara så. 

Det kan vara flera saker som man kan göra, men ett verktyg är att hitta någonting du kan vara tacksam för och fokusera på det ett ögonblick eller två istället för att älta allt som inte är som du vill att det ska vara. 

Det ger dig inte bara en andningspaus från att vara sysselsatt i tanken med det som skapar en negativ känsla, det skapar också utrymme för saker och ting att förändras till det bättre i ditt liv – när du skiftar din energi attraherar du andra saker än du gjorde innan.

Tacksamhet kan vara svårt till en början, men det kan hjälpa att veta att det inte i första hand är en känsla utan en attityd, en inställning, ett medvetet val och dessutom en andlig princip. 

Om du börjar med att praktisera tacksamheten, kommer känslan följa efter. 

Pröva! Det finns alltid någonting att vara tacksam över. 

Behöver du annan draghjälp för att komma ur huvudet rekommenderar jag ett mantra. Du hittar flera kraftfulla mantran upp i menyn i bloggen under “resurser”. 

***

Nästa vecka på måndag den 30 november är det den första av två förmörkelser i antågande med fjorton dagars mellanrum. Det drar också ihop sig för den stora konjunktionen mellan  Jupiter och Saturnus i Vattumannens tecken som kommer infalla samma dag som vintersolståndet den 21 december, en händelse som av många astrologer anses signalera att Vattumannens tidsålder nu definitivt är här. 

Jag håller på att jobba på en artikel om detta som förhoppningsvis blir klar i helgen och kan publiceras på måndag, så håll utkik. 

Och ha en trevlig helg!

star

Gilla gärna min sida på Facebook så att du håller dig uppdaterad med nya inlägg.

Vill du ha hjälp?

För personlig medial vägledning per telefon finns jag varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

För skriftlig medial vägledning, personliga konsultationer i numerologi eller  hjälp med att rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program bl a med Spiritual Response Therapy hittar du all information du behöver på

ladycasha.se 

Varmt välkommen att höra av dig!

star

 

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Kristina K den

    Tacksamhet ger oss tillgång till vår inre källa, precis som du säger är det en attityd vi kan träna på. Det finns oändligt mycket att vara tacksam för, mera än det negativa som tar energi. Kärlek blir belöningen så småningom, träna på! Vad gäller 21 dec 2020, så är det Vattumannens tidsålder som får sin begynnelse då, jag har fått det budskapet från min andliga källa. Mycket kärlek till dej och alla där ute! ❣Ser med förväntan fram emot ditt nästa budskap! Kram Kristina.

    • Lady Casha den

      Japp, det finns en hel del astrologer som pratar om att den stora konjunktionen som infaller vid vintersolståndet den 21 december i år markerar den definitiva ingången till Vattumannens tidsålder. Jag håller på med en artikel om detta. Kärlek till dig & kram.

Lämna en tanke