Orakelbudskap helgen 4-6 december 2020

2

Mycket har förändrats på det här året och de flesta har väl insett att vi inte kommer gå tillbaka till hur det var innan. För en del har det varit lättare eftersom deras liv redan inte var särskilt beroende av de yttre omständigheter som nu påverkats med alla dessa åtgärder för att förhindra spridning av en smitta, medan det för andra medfört stora förändringar. 

För de flesta har det dock varit intensivt på något plan och det är inte över än även om energierna snart kommer skifta och övergå i någonting annat. Mer om det kommer i artiklarna om astrologi som är på planeringsstadiet och kommer ut senare i månaden. 

Budskapet för helgen att hur det än är för just dig, så har du kraften att ta dig vidare. Du kanske inte vet exakt hur det ska gå till men du behöver ha tillit till att du kommer att göra det. Att det kommer bli bra. 

Det blir alltid bra till slut – är det inte bra så är det helt enkelt inte slut. 

Alla kriser innebär både en fara men också en möjlighet och det är upp till oss att ta vara på den möjligheten som en stor omställning i livet medför. Framförallt om det känns som vi inte har initierat den själv kan det vara bra att hålla i minnet att ur allting kommer det komma någonting bättre. 

Ibland kan det ta lite tid, men det betyder inte att det är omöjligt. 

Det är mycket som står på spel. Och vi kan känna oss trötta eller så sårade eller besegrade att vi inte förstår hur vi ska klara av det vi behöver göra för att ta oss vidare – men hjälp finns alltid att få. 

Så ge inte upp. Du kan börja med att sätta dig rakt upp och ner någonstans och ta ett djupt andetag. Släpp alla tankar på allt som inte är som du vill att det ska vara, allt som oroar dig. Behöver du hjälp så använd ett mantra eller en affirmation. Be sedan din själ och ditt högre jag att visa dig vad du behöver veta och göra och att tala till dig så att du förstår. 

Var vaken på när svaret/svaren kommer till dig. Det kan vara omedelbart eller senare. Men det kommer – det kan vara i form av en intuitiv tanke eller känsla, som någonting du hör eller ser, som någonting någon säger. Eller någonting annat. 

Var bara öppen, lyhörd och redo. 

Ha en trevlig helg!

star

Gilla gärna min sida på Facebook så att du håller dig uppdaterad med nya inlägg.

Vill du ha hjälp?

För personlig medial vägledning per telefon finns jag varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

För skriftlig medial vägledning, personliga konsultationer i numerologi eller  hjälp med att rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program bl a med Spiritual Response Therapy hittar du all information du behöver på

ladycasha.se 

Varmt välkommen att höra av dig!

star

 

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Kristina K den

    Såsom i himmelen inom , så och på Jorden utom. Allt finns inom oss själva, all förändring börjar inom oss själva, himmelen finns inom oss och låter oss lysa vårt kärleksljus utåt!
    Trevlig helg till dej och tack för tänkvärda budskap! ❣🙏

    • Lady Casha den

      Tack Kristina! Allt gott till dig 🌺

Lämna en tanke