Orakelbudskap helgen 11-13 december 2020

2

Lär dig att leva med osäkerheten om vad som väntar. Släpp taget inte bara om det som har varit utan också om framtiden. Lägg din energi på att tränga djupare in i det oändliga nuet, att vara fullständigt närvarande. 

Det är en träningssak, så ju mer du övar, desto bättre och lättare går det och om du är uthållig och härdig kommer du att märka att med tiden är det ingenting som kan rubba dig, kasta dig ur ditt centrum. 

Finns det hinder och blockeringar för detta så ta itu med dem. Om det handlar om din fysiska eller din psykiska eller andliga hälsa, så finns det alltid hjälp att få och någonting att göra. Det är aldrig kört. 

Du är här av en anledning, det finns ingen slump i universum och allting är precis som det ska. I varje ögonblick. Och i nästa. 

Ha en trevlig helg. 
star

Gilla gärna min sida på Facebook så att du håller dig uppdaterad med nya inlägg.

Vill du ha hjälp?

För personlig medial vägledning per telefon finns jag varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

För skriftlig medial vägledning, personliga konsultationer i numerologi eller  hjälp med att rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program bl a med Spiritual Response Therapy hittar du all information du behöver på

ladycasha.se 

Varmt välkommen att höra av dig!

star

 

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Kristina K den

    Det oändliga nuet…… Vackert! 🙏❣
    Trevlig helg till dej också!

    • Lady Casha den

      Tack Kristina! Och trevlig Lucia.

Lämna en tanke