Orakelbudskap helgen 15-17 januari 2021

2

Veckan kan bli intensiv.

Mars har äntrat Oxens tecken och är på väg i full fart mot Uranus som precis vänt direkt och därmed är som allra mest potent. Krigsguden Mars och revolutionära Uranus i ett möte samtidigt som Jupiter som blåser upp allt till överdrivna proportioner blandar sig i leken medelst en hård aspekt. Det kan smälla både här och där, så det gäller att hålla det egna humöret och temperamentet under kontroll. 

Det bästa vi kan göra är att ta det lugnt och ett steg tillbaka. Framförallt om andra vevar och vill debattera eller käbbla eller eskalerar och vill slåss. Vi måste undvika att trappa upp eventuella konflikter, både i vår lilla privata sfär och på den stora globala arenan. 

Ta ett bad eller en promenad eller räkna till tio – meditera, be en bön, rabbla ett mantra, sjung en sång eller dansa – vad det nu än är som krävs för att du ska återföra dig till dig själv och återupprätta den inre harmonin och balansen. Klappa katten, baka en kaka, sparka boll. 

Det är inte vad som händer som definierar oss utan hur vi svarar på det. Ta tillfället i akt och närma dig den du är ämnad och här för att vara. Varje utmaning rymmer en gåva. 

Ha en trevlig helg!star

 

Gilla gärna min sida på Facebook så att du håller dig uppdaterad med nya inlägg.

Vill du ha hjälp?

För personlig medial vägledning per telefon finns jag varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

För skriftlig medial vägledning, personliga konsultationer i numerologi eller  hjälp med att rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program bl a med Spiritual Response Therapy hittar du all information du behöver på

ladycasha.se 

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Kristina K den

    Gillade “varje utmaning rymmer en gåva”. Trevlig helg till dej också! ❣

    • Lady Casha den

      Ja, så är det! Ha en fin vecka Kristina.

Lämna en tanke