Orakelbudskap helgen 22-24 januari 2021

3

Fortsätt framåt. 

Ibland kraschar energierna och man kan känna mest bara för att ge upp. Och det är okej. Det kan vara vad vi behöver för att komma igen med förnyad kraft. 

Men ställ inte in livet. Dra inga förhastade slutsatser och gör inga impulsiva lappkast. 

Vi vet aldrig hur det kommer att gå med någonting. Det är en illusion. Livet kan vända på en femöring i vilken sekund som helst. Vi tror vi har läget under kontroll, vi tror vi vet vad framtiden kommer erbjuda – vi ser på hur det har varit och förutsätter att det kommer vara så framåt också. 

Det stämmer inte. 

Ibland är det svårare att föreställa sig framtiden just för att vårt liv redan skakats om. Men vi har inte mindre koll på läget då än om det inte hade hänt, vi har bara gjort erfarenheten att allting är förgängligt. Och det kan till och med i förlängningen vara en gåva som för oss närmare vårt sanna jag och den väg vi är här för att gå – när vi inte kan lita på det yttre blir vi tvingade att hitta tryggheten i vårt inre.

Idén om att saker och ting ska vara på ett visst sätt och förväntningarna på hur kan ställa till det rejält. Gör oss besvikna, arga, bittra, rigida, kontrollerande. 

Släpp det!

Livet är i grund och botten ett ännu oskrivet äventyr och även om vägen framåt känns snårig, vindlande och osäker, finns det bara en sak att göra. 

Fortsätt framåt. 

Ha en trevlig helg!star

 

Gilla gärna min sida på Facebook så att du håller dig uppdaterad med nya inlägg.

Vill du ha hjälp?

För personlig medial vägledning per telefon finns jag varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

För skriftlig medial vägledning, personliga konsultationer i numerologi eller  hjälp med att rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program bl a med Spiritual Response Therapy hittar du all information du behöver på

ladycasha.se 

 

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

 1. 🌞 den

  Tack 🤗 trevlig helg

 2. Kristina K den

  “När vi inte kan lita på det yttre blir vi tvungna att finna tryggheten i vårt inre”. Precis vad denna pandemi som härjar vill lära oss.
  Såsom i himmelen inom oss, där finns det sanna, så och på Jorden utom oss, lys din Kärlek över allt levande i Universum, vi hör ihop, ALLT och ALLA!

  • Lady Casha den

   Det är så härligt med dina glada kloka tillrop. Kram!

Lämna en tanke