Orakelbudskap helgen 12-14 februari 2021

1

Lyssna på din egen inre vägledning. 

 

Visst kan det vara viktigt att ta hjälp ifall man inte själv kan höra, och ibland kan det vara värdefullt att få bekräftelse eller en annan infallsvinkel på det som kommer till en – framförallt i början – men målet måste vara att du själv ska kunna urskilja din inre röst och låta den guida dig.

 

Det kanske inte gäller för alla, men en betydande erfarenhet är att ju mer du är i din själs energi och kraft desto större flyt kommer du att ha i livet. Ju öppnare du är för din egen högre vägledning, desto lättare kommer det vara för saker och ting att falla på plats på högsta bästa sätt.  

Att leva “ett med sin själ” – och att förpassa egot till baksätet – är dock ingenting man bestämmer sig för en gång för alla och sedan är det klart. Det är ett dagligt och ibland stundligt aktivt val. Och det är en process.

En fantastisk process. 

Att om och om igen släppa taget om “allt och alla” som inte är en del av eller tillhör ens själ – inklusive föreställningar, idéer och andra förutfattade meningar – är en erfarenhet som behöver göras om och om igen. 

Tills det blir en vana och ett sätt att leva. 

Trevlig helg!

star

 

Gilla gärna min sida på Facebook så att du håller dig uppdaterad med nya inlägg.

Vill du ha hjälp?

För personlig medial vägledning per telefon finns jag varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

För skriftlig medial vägledning, personliga konsultationer i numerologi eller  hjälp med att rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program bl a med Spiritual Response Therapy hittar du all information du behöver på

ladycasha.se 

 

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. 🌞 den

    Tack ! Trevlig helg

Lämna en tanke