Orakelbudskap helgen 19-21 februari 2021

2

Den här helgen kan bjuda på en positiv känslomässig upplevelse och det är mycket troligt relaterat till en yngre person – antingen ett barn, en tonåring eller bara någon som helt enkelt är yngre än vad du är antingen vad gäller åldern eller i beteendet.

Vad det än är frågan om så finns det potentialen till någonting som kan utvecklas till att bli varaktigt utifrån det band som har förutsättningar att etableras. 

Det kan också finnas ett behov av och ligger en uppmaning att se över den egna attityden framförallt på det emotionella planet samt att göra förändringar ifall det krävs – någonting som kan få stor betydelse på sikt.

Ta vara på energin!

Och ha en trevlig helg!

star

 

Gilla gärna min sida på Facebook så att du håller dig uppdaterad med nya inlägg.

Vill du ha hjälp?

För personlig medial vägledning per telefon finns jag varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

För skriftlig medial vägledning, personliga konsultationer i numerologi eller  hjälp med att rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program bl a med Spiritual Response Therapy hittar du all information du behöver på

ladycasha.se 

 

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland på tarotguiderna.se och ladycasha.se

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Kristina den

    Tack! Trevlig helg till dej också! ❣

    • Lady Casha den

      Tack! Ha det gott.

Lämna en tanke