Orakelbudskap helgen 26-28 februari 2021

0

Vi behöver inte bli någonting, vi behöver göra oss av med det vi inte är – så att vårt äkta, sanna jag, vår själ, kan lysa i alla sin kraft och prakt. 

De allra flesta av oss anpassade oss redan som små till en värld som inte heller var autentisk – och så utvecklade vi en person, la oss till med beteenden grundade i rädsla för att bli avvisade eller övergivna alldeles oavsett hur sofistikerade vi tror att vi är och vill vara. 

Med tiden förlorade vi helt eller delvis vår kreativitet, vår livsglädje och förmåga att både älska och låta oss älskas – vi blev anpassade och lydiga individer, men bara en skärva, en bråkdel av vad vi egentligen är.

Om du inte har börjat redan är det dags att ta de första stegen på vägen hem till dig själv nu – du behöver inte veta hur det ska gå till, bara sätta intentionen och be om hjälp – din själ och/eller din högre kraft kommer dig till mötes. 

Om du redan är på väg men tvivlar ibland: ge aldrig upp. Det ÄR ett äventyr och allting kan du övervinna. 

Ha en trevlig helg!

star

Gilla gärna min sida på Facebook så att du håller dig uppdaterad med nya inlägg.

Vill du ha hjälp?

För personlig medial vägledning per telefon finns jag varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

För skriftlig medial vägledning, personliga konsultationer i numerologi eller  hjälp med att rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program bl a med Spiritual Response Therapy hittar du all information du behöver på

ladycasha.se 

 

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland annat på Tarotguiderna.se Jag har god erfarenhet av och är specialiserad på vägledning för tvillingsjälar och andra med avancerad själsrelationer och på hur man kan arbeta för att komma i sin själs kraft och få ordning på både sitt liv och sina relationer.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan