Videobudskap på engelska

0

Jag har en engelskspråkig videokanal sen en tid tillbaka och kommer posta utförliga månadsprognoser men också från och med nu ett budskap varje vecka. Välkommen att titta! Gilla gärna videon och prenumerera på kanalen och hjälp den att växa om du tycker om det jag gör.

Jag kommer med en spännande artikel i bloggen här i veckan som kommer, ett lite annorlunda inlägg men helt i linje med det jag gör.

Ha en fin vecka så länge!

Gilla gärna min sida på Facebook så att du håller dig uppdaterad med nya inlägg.

Vill du ha hjälp?

För personlig medial vägledning per telefon finns jag varje vecka på Tarotguiderna – agentnummer #43

För skriftlig medial vägledning, personliga konsultationer i numerologi eller  hjälp med att rena, rensa, transformera och avlägsna oönskade energier, blockeringar och program bl a med Spiritual Response Therapy hittar du all information du behöver på

ladycasha.se 

Varmt välkommen att höra av dig!

Dela.

Om skribenten

Jag är konstnär, mystiker, intuitiv & klarvetande samt andlig healer och hittas bland på tarotguiderna.se och ladycasha.se

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke